If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Доки, да ти кажа, на моята кола "махагоновата" топка на скоростния лост вече се е поизтъркала доволно, а съм минал под 20'000км.
За 96'000км. преди да я купя аз не беше мръднала изобщо!!!
Не е само до грубите ръце, ако си свикнал да го въртиш с длан ясно е, че няма да изкара много
Нда уе верно .. дясната ръка на подлакътника, стойка на тялото тип диагонал, съответно тиквата му е по средата на предния джам и с дланта на левата ръка само обира луфта от завоите Навремето беше модерно Голфовете да се карат така.
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
Забелязвам че обявата е от една година, цената много е варирала, а сега се продава спешно. Също така впечатление ми прави че снимките са от началото на обявата, по табло километража е бил на 168к км, а сега е на 220 според обявата, което според мен означава че редовно си е в движение.
Конкретния ми въпрос е, дори и да се окаже читава, независимо от цената, заслужава ли си да се вземе на тези километри?
П.П. По принцип си търся GT за тези пари, а такива има на много по-малко километри, но тази 159-ка ме кара да се замислям.
Aз се чудя как някой още не я е взел тази кола,или не е хубава/ако някой я е гледал на живо/,или проблема е в това,че не струва 10 бона
Цитат от обявата :
"Aлфата е последен модел и се произвежда в този вариант и до момента. "
За последния модел съм съгласен .. ама за производството .. леко се е объркал човека .. па и за разхода малко ме съмнява .. ама иначе има стойка колата .. да беше турил и некоя друга интериорна снимка немаше да е лошо
Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената
"Минималната цена на тази кола в мобиле. де е 10500-11000 евро." - смятай колко сгъната съм я взел за да я продавам за 7 евра и като си платя транспорта и тенекеджията да спечеля
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
"Минималната цена на тази кола в мобиле. де е 10500-11000 евро." - смятай колко сгъната съм я взел за да я продавам за 7 евра и като си платя транспорта и тенекеджията да спечеля
Ама това важи за 95% за новия внос в България.
Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)
Comment